Valikko
Ässille uusia sopimuksia

Puolustaja Colby Cohen ja hyökkääjä Ziga Jeglic liittyvät joukkueeseen.


Colby Cohenin sopimus on yksivuotinen. 24-vuotias isokokoinen puolustaja saapuu Poriin Boston Bruinsin organisaatiosta. Cohen on pelannut kolme NHL-ottelua Coloradon riveissä kaudella 2010 – 2011.


- Pelaajalla oli voimassa oleva sopimus Boston Bruinsin kanssa, jonka vuoksi emme voineet tiedottaa sopimusta aikaisemmin.


- Cohen on hyvin liikkuva, taitava kiekollinen puolustaja, joka pystyy avaamaan peliä hyvin. Hän on myös todella motivoitunut ja hänen kehityssuuntansa on menossa ylöspäin.


- Iso juttu meille, että saamme tänne motivoituneen pelaajan, jonka tavoite on pelata nopealla aikataululla NHL:ssä. Lisäksi oikealta ampuvana hän sopii hyvin meidän puolustuskalustoomme
, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.


Ziga Jeglic siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. Sopimuksessa on ensimmäisen kauden jälkeen seuran optio. Jeglic on pelannut viime kaudet Södertäljen riveissä Ruotsin Allsvenskania. Sloveniasta kotoisin oleva 25-vuotias laitahyökkääjä on kuulunut viime vuosina maansa maajoukkueen vakiokalustoon. MM-kisoissa Jeglic on pelannut kahdesti.


- Pelaaja osoitti selkeätä halua pelata täällä ja me olemme seuranneet häntä jo pidempään. Jeglic on kiekollisesti taitava ja hyvin luisteleva pelaaja. Lähtökohtaisesti hänen pelipaikkansa on kärkiketjujen takana, mutta hänellä on potentiaalia 1-2 ketjuihin asti. Tarvittaessa hän pystyy pelaamaan myös keskellä.


- Myös Jeglicin kehityskäyrä on menossa voimakkaasti ylöspäin,
Toivola kertoi.
 

Takaisin

Viimeisimmät artikkelit