Valikko

Tervetuloa Ässien verkkokauppaan!


Ässien verkkokaupassa asiointi on helppoa. Tuotteet on jaoteltu kahdeksaan eri kategoriaan. Löydettyäsi itseäsi miellyttävän tuotteen voit siirtää sen ostoskoriisi valitsemalla halutun määrän ja painamalla osta-painiketta.

Ässien verkkokaupassa on käytössä Suomen Verkkomaksut-palvelu. Verkkomaksujen maksutiedot päivittyvät järjestelmään välittömästi. Maksaa voit seuraavien pankkien tunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia sekä Tapiola Pankki.

Normaali tuotteiden toimitusaika on 14 päivää, mutta tuotteiden saatavuusongelmien vuoksi viivästykset ovat mahdollisia. Personoitavien pelipaitojen osalta toimitusaika on n. kolme viikkoa. Otamme poikkeustapauksissa yhteyttä asiakkaaseen, joten anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Toivottavasti löydät etsimäsi tuotteet. Mikäli tällä kertaa ei tärpännyt, niin kannattaa silti tulla vierailulle uudestaan. Tuotevalikoimat sekä erikoistarjoukset muuttuvat jatkuvasti.

Palautteen, fanituoteideat ja kysymykset verkkokaupalle voit laittaa sähköpostilla: pekka@pk-brodeshop.fi, tai soittaa p. 0447579565.

Tilaustuotteiden (numerolla ja / tai nimellä varustetut pelipaidat) kohdalla ei ole palautus- / vaihto-oikeutta.

Ässien fanituotteet myynnissä myös seuraavissa myymälöissä Porissa: Prisma (Mikkola ja Länsi-Pori), SOKOS, Halpa-Halli, Intersport, Casa Ratsula sekä Fanishop (Ässien kotiotteluissa).

Suosittelemme

Uutuudet